Contact

Heb je vragen als nieuwe abonnee of bestaande abonnee, neem dan contact op met Abonneeservice. Ben je geïnteresseerd om te adverteren in Van12tot18 te adverteren neem dan contact op Onderwijsmedia die de advertentie-acquisitie verzorgt.

Contact opnemen met:

Abonneeservice

Van12tot18 is een magazine voor leraren en leidinggevenden in het voortgezet onderwijs. Het magazine besteedt aandacht aan leren en onderwijzen, de leerling en de leraar en aan maatschappelijke ontwikkelingen waar het onderwijs mee te maken heeft. Van12tot18 is een onmisbaar magazine, waarin informatie, inspiratie en ontspanning samenkomen. Gun jezelf, of een ander een abonnement op Van12tot18. Neem nu een abonnement.

Neem nu een abonnement.
Abonnement opzeggen? Klik hier.

Advertentie acquisitie

Breng u uw diensten en/of producten via Van12tot18 onder de aandacht van leraren, schoolleiders, directies en schoolbesturen in het voorgezet onderwijs. U kunt u publieksgroep niet alleen via het vakblad maar ook via haar nieuwsbrief en website bereiken. Neem contact op met Onderwijsmedia.

Redactie

Van12tot18 wordt gemaakt onder hoofdredactie van Renske Valk. Elk nummer komt tot stand in samenwerking met kennispartners, gasthoofdredacteuren en een groot aantal auteurs, vast en niet-vast, ingezonden en uitgenodigd. Van12tot18 werkt met een Redactie-adviesraad.

Vindt je het leuk om twee keer per jaar mee te denken? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Je gegevens