van12tot18 agendavan12tot18 webshop
van12tot18 proefabonnementvan12tot18 estafette

Korting op lezingen in september en oktober

youngworkers

De ene jongere lijkt nergens zin in te hebben en niets te willen, de ander wil schijnbaar van alles tegelijk en heeft moeite met kiezen. In onze inspiratielezing Motivatie binnenstebuiten, gebaseerd op het nieuwe boek van Huub Nelis en Yvonne van Sark over het motiveren van jongeren, richten we ons op de werking van motivatie en de invloed die je daarop kunt hebben.

Voor wie?
De lezing is geschikt voor docenten op alle niveaus, ouders, trainers/coaches en voorlichters.

Tijdelijk 15% korting!
Youngworks biedt scholen die het nieuwe schooljaar op een inspirerende manier voor docenten of ouders willen aftrappen tijdelijk 15% korting op alle lezingen en workshops van september en oktober.

Meer weten?
Mail of bel dan naar Nadine: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 020 - 419 98 40.

 

 
puberbrein 

Over Youngworks

Youngworks is het bureau voor jongerencommunicatie. Jaarlijks hebben we contact met duizenden jongeren, volgen we nauwgezet de jongerentrends, doen we onderzoek en realiseren we spraakmakende reclamecampagnes. Yvonne en Huub zijn de auteurs van de boeken Puberbrein binnenstebuiten, Over de top en Motivatie binnenstebuiten.
Abonneren >>
Inschrijven nieuwsbrief >>
Kennispartners >>