van12tot18 agendavan12tot18 webshop
van12tot18 proefabonnementvan12tot18 estafette


btn lezen

week-tegen-het-pestenOnline pesten. Pak 't aan!

Week Tegen Pesten: 18 - 22 september 2017

Het thema van de landelijke Week Tegen Pesten is dit jaar: Online pesten. Pak ’t aan! Samenwerking met ouders, het team en de leerlingen is daarbij onmisbaar. Want online pesten pak je samen aan. Scholen in het primair- en voortgezet onderwijs vinden op de website www.weektegenpesten.com informatie over hoe ze mee kunnen doen aan de Week Tegen Pesten 2017. De Week Tegen Pesten is een initiatief van Stichting School & Veiligheid en wordt jaarlijks gehouden in september.

logoWTPHet begin van het schooljaar is hét moment om te werken aan een veilige groep. De eerste weken na de zomervakantie vormen een belangrijke periode in het proces van groepsvorming. Deze gouden weken zijn doorslaggevend voor hoe de leerlingen de rest van het jaar met elkaar omgaan. De Week Tegen Pesten 2017 legt de basis voor een goed startmoment voor de rest van het schooljaar.

Voorafgaand aan en in de Week Tegen Pesten krijgen leerkrachten tips en tools om samen met leerlingen, ouders en het team aan de slag te gaan. Stichting School & Veiligheid werkt hierin samen met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), de Respect Education Foundation (REF) en Ouders & Onderwijs.

De Week Tegen Pesten is een initiatief van Stichting School & Veiligheid. Meer informatie: www.weektegenpesten.com.

Abonneren >>
Inschrijven nieuwsbrief >>
Kennispartners >>