van12tot18 agendavan12tot18 webshop
van12tot18 proefabonnementvan12tot18 estafette


btn lezen

postzegelEen postzegel voor de leraar!

 

Beste onderwijscollega,
De Lerarenkamer waarin de oud-leraren van het jaar verenigd zijn, is een actie gestart om op de internationale Dag van de Leraar, 5 oktober 2018, een postzegel te laten uitgeven door PostNL. De zegel is bedoeld ter ere van alle Nederlands leraren in SO,PO, VO, MBO, HBO en WO. Het idee krijgt veel waardering. In nogal wat landen wordt een dergelijk zegel jaarlijks uitgegeven. Echter niet, nog niet, in ons land.

Wij hebben binnen de procedure van PostNL voor de uitgifte van een postzegel vastgesteld dat het van belang is dat veel organisaties hun steun uitspreken voor deze zegel. Daarom plaatsen we deze oproep.

Als u en uw collega’s ook van mening zijn dat er op 5 oktober 2018 op de internationale Dag van de Leraar een postzegel ter ere van Nederlandse leraren uitgegeven dient te worden, vul dan de onderstaande tekst aan en stuur deze in een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk 10 december!

Hartelijke en collegiale groet,
Joost Kentson
Voorzitter Lerarenkamer, waarin de oud-Leraren van het Jaar verenigd zijn.

Onze organisatie ondersteunt het initiatief van de Lerarenkamer om PostNL te verzoeken om op de internationale Dag van de Leraar op 5 oktober 2018 een postzegel ter ere van Nederlandse leraren in het SO,PO, VO, MBO, HBO en WO uit te geven.

Naam:
Functie:
Naam organisatie:
Adres organisatie:
Email:
Datum:

Abonneren >>
Inschrijven nieuwsbrief >>
Kennispartners >>